Assistance til udformning af dit ansøgningsmateriale

Hvis du specifikt kun ønsker hjælp til udformning af dit ansøgningsmateriale/CV, så er jeg dig gerne behjælpelig.

Hvordan kommer jeg gennem nåleøjet med mit ansøgningsmateriale og sikrer mig at komme til samtale.? Det spørgsmål får jeg tit.

Og der er ingen garantier i denne verden. Men heldigvis et hav af gode anbefalinger.

F.eks. så duer serieproducerede ansøgninger ikke. Hvis virksomheden ikke kan læse ud af din ansøgning, at du skriver direkte til deres hjerte, så er risikoen for at komme i nej- bunken stor. Se på din ansøgning som om det var et kærestebrev. Bruger du mest tid på at fortælle om din tidligere kærester og hvad I havde sammen? Eller bejler du helhjertet og overbevisende til din kommende om, hvad den ikke kan og bør leve foruden?

Vi laver sammen laver en indledende analyse af den pågældende stilling, herunder krav og særlige ønsker til deres kandidat. Sammen matcher vi dette op mod din faglige og personlige profil og hvordan du målrettet sælger dig selv bedst ind til jobbet.

Men forvent ikke, at jeg skriver din ansøgning fra start til slut. Din ansøgning skal være personlig og udstråle dig. Derfor vil udgangspunktet være dit eget ansøgningsmateriale, som vi i samarbejde videreudvikler. Din ansøgning skal udstråle DIG og din professionelle personlighed. Ellers så er det den forkerte person, der træder ind ad døren, når du kommer til jobsamtale. Og det skaber ”støj” og gennemskues af arbejdsgiveren.

Pris – efter forespørgelse.