Karriererådgivning

Lad mig hjælpe dig med at skabe nye perspektiver på din karriere i overensstemmelse med dine værdier og drømme for arbejdslivet.

Uanset om dit udgangspunkt for jobskifte er selvvalgt eller ufrivilligt, så handler det først og fremmest om, at du finder frem til, hvad der er vigtigt for dig i dit kommende job. Afklaring er det første skridt på vejen. Dernæst en plan og konkrete redskaber til målrettet jobsøgning. Det hjælper jeg dig med.

Dit udgangspunkt kan også være, at du går rundt med en fornemmelse af, at du måske ikke er det helt rigtige sted i din karriere. Du er uafklaret, trives ikke, men bliver hængende. For du ved ikke hvilken retning du skal gå. Måske findes der muligheder, du ikke har fået øje på i dit eksisterende job eller også gør der ikke. Det hjælper jeg dig med at afklare.

  • Du bliver afklaret og får et tydligt billede af dine faglige og personlige kompetencer
  • Du bliver afklaret om dine værdier og prioriterer jobmål, som understøtter, at du trives og kan udvikle dig
  • Du vælger at få ny indsigt om dig selv gennem en personprofiltest
  • Du bliver opdateret på, hvad et CV skal indeholde og hvordan du gør det tydligt og målrettet
  • Du lærer at skrive en motiveret og iøjnefaldende ansøgning som afspejler dinprofessionelle personlighed
  • Du gør din LinkedIn-profil til et aktivt visitkort
  • Du lærer at trække aktivt på og udbygge dit netværk – som en vej til at tage på ”opdagelsesrejse” og finde ny og brugbar viden i din jobsøgning
  • Du styrker din gennemslagskraft og bliver trænet i at sælge dig selv bedst muligt til jobsamtalen
  • Du får redskaber til at opretholde din motivation og energi undervejs i din jobsøgning og lærer at vende sten på vejen til læring og fornyet indsigt
  • Du får støtteredskaber og eksempler undervejs

Som erfaren coach og karriererådgiver har jeg indgående erfaring med at hjælpe mennesker godt videre i deres arbejdsliv.

Direktør som medarbejder. Jeg møder dig som den person du er. Med fokus på at understøtte dig i at udleve dit personlige lederskab. Mit kendskab til arbejdsmarkedet er yderst solidt og jeg har hjulpet både virksomheder og deres medarbejdere godt videre inden for forskellige brancher og stillingstyper. Jeg har indgående kendskab til, hvad virksomheder vægter særligt i dag. Rekruttering er ikke en stationær størrelse, men et felt, der udvikler sig i takt med virksomhederne. Jeg ved, hvad der rører sig, og hvilke redskaber og metoder, de gør brug af.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende samtale, hvor vi aftaler, hvordan dit forløb skal se ud.

Pakke 1
Vi aftaler en samlet pakke, hvor jeg følger dig helt i mål med dit nye job og hvor du kan trække løbende på mig.

Pakke 2
Du køber 6 karriererådgivningssamtaler af 1,5 time (incl forberedelse og opfølgning mellem møder) I alt kr 12.000,- inkl. moms. Hvis din arbejdsgiver betaler dit forløb, pålægges moms.

Pakke 3
Du køber 4 karriererådgivningssamtaler. I alt kr. 8000,- inkl. moms. Hvis din arbejdsgiver betaler dit forløb pålægges moms på beløb.

Læs mere om assistance til udformning af dit ansøgningsmateriale her.